kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Η Britney Spears στηρίζει επίσημα το κίνημα «FreeBritney»

«Η Britney θέλει κάποιον που να τη σέβεται και να τη νοιάζεται για να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο...»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στις αρχές του περασμένου έτους, η Britney Spears εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική για να διαχειριστεί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το άγχος που της προκάλεσε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της. Ωστόσο, σύμφωνα με διαφορετικές πηγές, η Britney εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική με τη βία από τον πατέρα της γιατί ήθελε να σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούσαν από το 2007. Ύστερα από αυτές τις αναφορές ξεκίνησε το κίνημα #freebritney στα social media, απαιτώντας την ελευθερία της διάσημης τραγουδίστριας από τα «δεσμά» του πατέρα της και την επιστροφή της περιουσίας της.

Σήμερα, η Britney Spears επανέρχεται στο ζήτημα, δηλώνοντας την πρόθεσή της να στηρίξει επίσημα το κίνημα #FreeBritney, ζητώντας μάλιστα τη δημοσιοποίηση της όλης υπόθεσης.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που διέρρευσαν στον τύπο, η 38χρονη superstar επιθυμεί να παραμείνει δημόσια προς το κοινό η συνεχιζόμενη διαμάχη για τη διαχείριση της περιουσίας, την εποπτεία των οικονομικών και την παρακολούθηση της φυσικής φροντίδας προς το πρόσωπό της.

Σε προηγούμενες ακροάσεις ο πατέρας της Britney, Jamie Spears, είχε εμφανιστεί αιτούμενος τη διασφάλιση του απόρρητου των διαδικασιών. Ωστόσο, φαίνεται πως η Britney είναι αποφασισμένη να αντισταθεί σθεναρά.

«Η ίδια η Britney αντιτίθεται στην προσπάθεια του πατέρα της να κρατήσει τον δικαστικό της αγώνα κρυμμένο στην ντουλάπα ως οικογενειακό μυστικό» δήλωσε ο συνήγορός της στην κατάθεσή του, παραδεχόμενος ότι δεν υπάρχουν ιατρικά ή άλλου είδους ευαίσθητα ζητήματα αναφορικά με τους γιους της, τον 14χρονο Sean Preston και τον 13χρονο Jayden James, που θα έπρεπε να μείνουν μυστικά από το κοινό.

Ο ηλικίας 68 ετών Jamie Spears, είχε αποκαλέσει «ανέκδοτο» το κίνημα, προκαλώντας την αντίδραση του δικηγόρου της, ο οποίος είχε δηλώσει σχετικά: «Μόνο για θεωρία συνωμοσίας ή ακόμα και ανέκδοτο όπως αναφέρει ο Jamie στα ΜΜΕ δεν πρόκειται. Σε ένα μεγάλο βαθμό είναι απλά το αποτέλεσμα των επιθετικών ενεργειών του Jamie που εδώ και χρόνια προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει το μέγεθος των ουσιαστικών πληροφοριών που φτάνουν στο κοινό. Η Britney θέλει κάποιον που να τη σέβεται, να την ακούει και να τη νοιάζεται για να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο. Δεν πρόκειται να έχει ποτέ τέτοια σχέση με τον Jamie».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker