kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

O διαρρήκτης στο σπίτι του Eminem είχε πρόθεση να σκοτώσει

«Ο Matthew Hughes έδρασε με πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή του Eminem»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Είναι γεγονός ότι ένας άγνωστος είχε εισβάλει στην οικία του Eminem στο Ντιτρόιτ, τον περασμένο Απρίλιο. Ο άνδρας είχε φυσικά συλληφθεί και εναντίων του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για παράνομη εισβολή και φθορά ξένης περιουσίας, καθώς όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές, είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο κοντά στην κουζίνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα Security που ήταν επιφορτισμένη με τη φύλαξη της οικίας δεν αντιλήφθηκε αρχικά τη διάρρηξη, η οποία συνέβη μεταμεσονύχτιες ώρες. Ωστόσο ο Eminem ξύπνησε και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον εισβολέα στο σαλόνι του. Ο διαρρήκτης συνελήφθη τελικά από την ομάδα Security και παραδόθηκε στην αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, το όνομα του 26χρονου εισβολέα είναι Matthew David Hughes.

Η υπόθεση συζητήθηκε πρόσφατα σε δικαστική αίθουσα και όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος που καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ η κατάθεση του Eminem αναφέρει ότι ο 26χρονος δράστης βρέθηκε στο σημείο με πρόθεση να σκοτώσει.

«Ο Matthew Hughes έδρασε με πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή του Eminem».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Nick Perreault, o Eminem δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, ενώ ο Hughes είναι τώρα αντιμέτωπος με κακούργημα, τέθηκε υπό κράτηση και του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 500.000 δολαρίων.

Η υπόθεση θα συζητηθεί ξανά στις 28 Σεπτεμβρίου στο δικαστήριο της Macomb County στο Michigan.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker