kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

O David Guetta έχει νέα τραγούδια για τα επόμενα 10 χρόνια

Αποφάσισα να μείνω στο σπίτι και να γράψω μουσική. Δεν έχω υπάρξει ποτέ πιο δημιουργικός...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο David Guetta έχει γράψει αρκετή νέα μουσική για τα επόμενα 10 χρόνια.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο διάσημος DJ και παραγωγός σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε για τους αναγνώστες του βρετανικού tabloid Daily Star.

Όπως παραδέχτηκε ο Guetta, στη διάρκεια της πανδημίας αρνήθηκε να αφήσει την κατοικία και το προσωπικό του στούντιο στην Ibiza και προτίμησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο του γράφοντας νέα τραγούδια. Το αποτέλεσμα του εγκλεισμού ήταν να γράψει αρκετά τραγούδια ώστε να κυκλοφορεί νέα μουσική για όλη την επόμενη δεκαετία.

Ο Γάλλος μουσικός ήταν «πραγματικά πολύ δημιουργικός» όπως δηλώνει ο ίδιος. «Δεν υπήρχε τίποτα να κάνει κάποιος εδώ. Όλα τα κλαμπ ήταν κλειστά. Αποφάσισα να μείνω στο σπίτι και να γράψω μουσική. Το θετικό είναι ότι δεν έχω υπάρξει ποτέ πιο δημιουργικός. Έγραφα το ένα τραγούδι μετά το άλλο, και τώρα έχω αρκετή νέα μουσική για τα επόμενα 10 χρόνια».

Όπως ήταν φυσικό, ο Guetta χρησιμοποίησε τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας για να ανταλλάσσει ιδέες με άλλους μουσικούς και τραγουδοποιούς, με τους οποίους συνεργάζεται κατά καιρούς. Αν και έχει στη διάθεσή του νέες κυκλοφορίες πάντως, δεν πρόκειται όπως δηλώνει να προγραμματίσει ζωντανές εμφανίσεις πριν από τον επόμενο Μάρτιο για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο όπως αναφέρει: «Είναι αδύνατο να σταματήσω να σκέφτομαι την πρώτη φορά που θα ανοίξουν ξανά τα κλαμπ και θα βρεθώ στη σκηνή. Θα είναι τόσο τέλεια. Θα είναι μια τρέλα, χωρίς αμφιβολία η καλύτερη χρονιά στην ιστορία. Όμως σίγουρα όχι πριν από τον Μάρτιο του 2021. Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει, όμως θα είναι καταστροφικό αν ανοίξουν τα πάντα τώρα».

Ο 52χρονος DJ και παραγωγός, απολαμβάνει όπως είπε το διάλειμμα από τις συνεχείς περιοδείες και την αίσθηση του jet lag που τον εξουθενώνει συχνά.

«Συνήθως είμαι εξουθενωμένος από τα αεροπορικά ταξίδια. Όμως καταφέρνω να γράψω ένα τραγούδι μέσα στο αεροπλάνο ή στο ξενοδοχείο. Απολαμβάνω περισσότερο το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δουλεύω από το σπίτι μου χωρίς την κούραση ή το άγχος της καθημερινότητας».

Πρόσφατα πάντως, ο David Guetta κυκλοφόρησε τη νέα του επιτυχία, που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την αγαπημένη μας Sia. Ο τίτλος του νέου σινγκλ, που κυκλοφόρησε στις 11 Σεπτεμβρίου και γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία είναι «Let's Love».

Στον 92, 9 Kiss ακούσαμε το «Let's Love» του David Guetta και της Sia σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση, αποκλειστικά για τους ακροατές μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker