kiss-logo
Now playingLIVIN' IN A WORLD WITHOUT YOU RASMUS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

H Dua Lipa θέτει «νέους κανόνες» για την καταπολέμηση της πανδημίας

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με την Dua Lipa να ερμηνεύει μια διαφορετική εκδοχή του «New Rules»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dua Lipa παρουσίασε με τη βοήθεια του James Corden μια επικαιροποιημένη εκδοχή του «New Rules», προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες της περιόδου που διανύουμε μετά την εξάπλωση του κορονοϊού Covid-19.

Η Lipa εμφανίστηκε ευδιάθετη και λαμπερή στην talk show εκπομπή «The Late Late Show» που παρουσιάζει ο James Borden στο τηλεοπτικό κανάλι CBS σε εβδομαδιαία βάση, ακόμα και στην περίοδο του γενικού εγκλεισμού.

Η Dua Lipa και ο James Corden προσάρμοσαν με αρκετή δόση χιούμορ στη σημερινή πραγματικότητα τους στίχους των μεγάλων επιτυχιών της Lipa, «Don't Start Now» και «New Rules».

«Η ασφάλεια είναι διεγερτική» τραγούδησαν οι Lipa και Corden, απολαμβάνοντας εμφανώς την ξεκαρδιστική παρωδία του «New Rules». «Είναι οι γείτονές σας που σώζετε. Θα πάρετε αυτό που λαχταράτε, απλά ακολουθήστε αυτούς τους νέους κανόνες για ραντεβού».

«Τίποτα δεν είναι όπως ήταν» δήλωσε η Dua Lipa, τονίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες που έχει επιφέρει στις ανθρώπινες σχέσεις η εξάπλωση του κορονοϊού, ενώ ο Corden συνέχισε λέγοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να στέλνουν από απόσταση τα γραπτά μηνύματά τους, όμως αυτή τη φορά από «το υπόγειο του πατρικού τους, όπου είναι εγκλωβισμένοι».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με την Dua Lipa να ερμηνεύει μια διαφορετική εκδοχή του «New Rules», με τη συμβολή του James Corden για τις ανάγκες της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker