kiss-logo
Now playingJUST LIKE A PILL PINK
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η Madonna παρουσιάζει το νέο της άρωμα που κυκλοφορεί σύντομα

«Madame X» ονόμασε το νέο της άρωμα η Madonna, την κυκλοφορία του οποίου προανήγγειλε στα social media...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Madame X» ονόμασε το νέο της άρωμα η Madonna, την κυκλοφορία του οποίου μάλιστα μόλις προανήγγειλε στα social media.

Η Madonna γνωστοποίησε λακωνικά την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει το νέο άρωμα, το όνομα του οποίου η βασίλισσα της ποπ εμπνεύστηκε από το άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 2019.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα επιχειρηματική κίνηση της Madonna δεν έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν.

Το νεο eau de parfum φιλοξενείται σε ένα κομψό τετράγωνο μπουκάλι και είναι σίγουρο, όπως διαβεβαιώνει η Madame X, ότι είναι «πραγματικά πολύ καλό».

«Προσωπικά νομίζω ότι το άρωμα είναι λίγο ισχυρό την πρώτη φορά, αλλά ύστερα από 30 λεπτά με την ανταλλαγή χημείας με το δέρμα εξατμίζεται η έντασή του και είναι πολύ ωραίο».

Στο μεταξύ, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Madonna αποκάλυψε ότι εργάζεται μαζί με τη βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο Diablo Cody για την παραγωγή μιας βιογραφικής ταινίας, στην οποία θα αναλάβει επίσης και τη σκηνοθεσία.

Η ταινία, την οποία αναμένουμε όλοι με μεγάλο ενδιαφέρον, περιστρέφεται γύρω από τη ζωή και την καριέρα της διασημότερης γυναίκας στη βιομηχανία της ποπ μουσικής, όλων των εποχών.

Η Madonna περιγράφει την εμπειρία της ως «τον αγώνα μιας γυναίκας να επιβιώσει σε έναν ανδρικό κόσμο μουσικής βιομηχανίας», βιώνοντας ένα πολύπλευρο ταξίδι που περιγράφεται ως «χαρούμενο, λυπητερό, τρελό, καλό, κακό και άσχημο».

«Το επίκεντρο της ταινίας θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική μού έδινε κουράγιο να συνεχίσω, αλλά η τέχνη με κράτησε ζωντανή. Υπάρχουν τόσες απολαυστικές ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί, και ποιος θα μπορούσε να τις διηγηθεί καλύτερα από εμένα; Είναι σημαντικό να μοιραστώ την τρελή πορεία της ζωής μου, με τη φωνή και το όραμά μου».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker