kiss-logo
Now playingSOMEBODY ELSE'S LOVER TOTAL TOUCH
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

O Ed Sheeran επενδύει σε ακίνητα στη διάρκεια της πανδημίας

Σε περισσότερα από 27 διαμερίσματα, μονοκατοικίες και επαύλεις έχει επενδύσει ο διάσημος τραγουδοποιός τα κέρδη του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σε περισσότερα από 27 διαμερίσματα, μονοκατοικίες και επαύλεις έχει επενδύσει ο διάσημος τραγουδοποιός τα κέρδη από την επαγγελματική ενασχόλησή του με την ποπ μουσική.

Ο Ed Sheeran ξεκίνησε από νωρίς να τοποθετεί τα έσοδά του από τη μουσική βιομηχανία στο real estate, στην πόλη του Λονδίνου και στα περίχωρα.

Ύστερα από μια σειρά επενδύσεων που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του lockdown, η ακίνητη περιουσία του Sheeran εκτιμάται ότι αυξήθηκε κατά 61 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Ο ηλικίας 29 ετών μουσικός, αύξησε ακόμα περισσότερο τα έσοδά του πρόσφατα κατά 4,5 εκατομμύρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι αγορές ακίνητων του Ed Sheeran πραγματοποιούνται μέσω των δυο εταιριών του, Maverick Properties Limited και Maverick Commercial Properties Limited. Όπως εξηγείται στο δημοσίευμα, πριν από μερικούς μήνες, στη διάρκεια του γενικού lockdown ο Sheeran κατάφερε να αποπληρώσει όλα τα τραπεζικά δάνεια με τα οποία είχε υποθηκεύσει την προσωπική του περιουσία.

Επιπλέον, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Sheeran πραγματοποίησε όλες τις αγορές των ακίνητων κάνοντας αποκλειστικά χρήση μετρητών, αφού σε καμία περίπτωση δεν ήταν απαραίτητη η αίτηση νέου δανείου.

Όπως έχει γίνει γνωστό άλλωστε, τον περασμένο Μάιο ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός ορίστηκε επίσημα ως ο πλουσιότερος μουσικός του Ηνωμένου Βασιλείου κάτω των 30 ετών.

Πρόσφατα, ο Ed είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 40 εκατομμύρια λίρες, που σημαίνει ότι το σύνολο της περιουσίας του ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια, σύμφωνα με την Sunday Times Rich List.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker