kiss-logo
Now playingIS IT LOVE LOREEN
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σύντομα στη μεγάλη οθόνη η ιστορία της Billie Eilish

«The World’s A Little Blurry», είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή και τα τραγούδια της Billie Eilish...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«The World’s A Little Blurry». Αυτός είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή και τα τραγούδια της Billie Eilish, της νεαρής ερμηνεύτριας που γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στους κινηματογράφους καθώς και από την πλατφόρμα της Apple TV+ τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Την κυκλοφορία του νέου φιλμ είχε προαναγγείλει άλλωστε η Billie Eilish πριν από ένα χρόνο περίπου. Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ και Emmy Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός R.J. Cutler, ενώ την παραγωγή έχει επιμεληθεί η δισκογραφική εταιρία της Eilish, Interscope Records.

Σήμερα κυκλοφόρησε μάλιστα ένα σύντομο τρέιλερ με τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ. Η Eilish είχε αναφερθεί στο ντοκιμαντέρ της τον περασμένο Ιανουάριο, δηλώνοντας «τρομοκρατημένη» από την επερχόμενη κυκλοφορία.

«Δεν έχω δει καθόλου το υλικό μέχρι σήμερα. Είμαι πραγματικά τρομοκρατημένη. Τα γυρίσματα δεν έχουν σταματήσει καθόλου από τον Ιούλιο του 2018... Επιτέλους, ποιος μπορεί να έχει τόσο υλικό στην κατοχή του χωρίς να έχει προβληθεί ποτέ; Τρέμω στην ιδέα».

Πρόσφατα πάντως, η Eilish αναφέρθηκε σκωπτικά σε ανθρώπους που συνεχίζουν να διασκεδάζουν μαζικά χωρίς προφυλάξεις, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

«Είναι περίεργο ότι εγώ δεν έχω δει τους αγαπημένους μου φίλους εδώ και έξι μήνες, αλλά όλοι εσείς συνεχίζετε να διασκεδάζετε».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker