kiss-logo
Now playingGREEDY TATE MCRAE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων, δίνει ο Harry Styles

«Η υγεία και η ασφάλεια όλων παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα» αναφέρει ο Harry Styles...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Harry Styles ανακοίνωσε την απόφασή του να αναβάλλει όλες τις ημερομηνίες από την προγραμματισμένη περιοδεία του για το υπόλοιπο του 2020, λόγω της αναστάτωσης που έχει επέλθει στη δημόσια ζωή από την εξάπλωση του κορονοϊού Covid-19.

«Η υγεία και η ασφάλεια όλων παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα» αναφέρει ο Harry Styles μέσα από λογαριασμό του στα social media, αναγγέλλοντας την πρόθεσή του να μεταθέσει όλες τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων συναυλιών για το επόμενο έτος.

«Δυστυχώς αναγκάζομαι να αναβάλλω όλες τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για το 2020 σε πόλεις της Νότιας Αμερικής, του Μεξικού, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας μέχρι νεωτέρας» σημείωσε ο αστέρας της ποπ στο Twitter.

Η περιοδεία «Love On Tour» για την υποστήριξη του τελευταίου στούντιο άλμπουμ του Styles με τίτλο «Fine Line», αρχικά περιλάμβανε μια σειρά από εμφανίσεις σε χώρες όπως το Μεξικό, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Χιλή, το Περού, η Κολομβία, η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία.

Το πρώην μέλος των One Direction εξήγησε ότι ακόμα και τα νέα πλάνα για την πραγματοποίηση της περιοδείας το 2021 παραμένουν σε εκκρεμότητα παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις των ειδικών επιστημόνων.

«Ελπίζω πραγματικά να γίνουν οι συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί για το 2021, αλλά προς το παρόν πρέπει να συνεχίσω να παρακολουθώ την κατάσταση για τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες. Ανυπομονώ να σας δω όλους στο δρόμο μόλις είναι και πάλι ασφαλές».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker