kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Η Sia στέκεται στο πλευρό του Johnny Depp

«Απλά διατυπώνω την υποστήριξή μου στον Johnny Depp, αφού άκουσα το ηχητικό υλικό που έχει διαρρεύσει»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με μια δημόσια δήλωσή της η Sia στέκεται στο πλευρό του Johnny Depp, στη δικαστική διαμάχη που έχει ο διάσημος ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του Amber Heard.

Η Sia ύψωσε τη φωνή της, υπερασπιζόμενη την πλευρά του Johnny Depp, εν μέσω της δικαστικής διαμάχης που διαρκεί ακόμα και συνεχίζει να απασχολεί τους απανταχού χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Απλά διατυπώνω δημόσια την υποστήριξή μου στον Johnny Depp. Αφού άκουσα το ηχητικό υλικό που έχει διαρρεύσει, είμαι σίγουρη πως αυτός είναι το θύμα της υπόθεσης». Αυτό έγραψε η Sia, αναφερόμενη προφανώς σε μια σειρά ηχητικών αποσπασμάτων από προσωπικές συνομιλίες των δυο πρωταγωνιστών που διέρρευσαν στο διαδίκτυο

Είναι γνωστό ότι ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» έχει μηνύσει το διάσημο μοντέλο διεκδικώντας το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που του προξένησε η πρώην σύζυγός του όταν στη διάρκεια μιας συνέντευξης αποκάλεσε τον εαυτό της «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Η Heard είχε παραχωρήσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη στην εφημερίδα Washington Post το 2018. Ο Depp είχε ισχυριστεί ότι είχε δυσφημιστεί παρόλο που η Heard δεν τον είχε κατονομάσει όταν δήλωσε ότι έχει υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. To ζευγάρι χώρισε το 2016, ύστερα από 15 μήνες έγγαμου βίου.

Από την πλευρά της η Heard, που είναι επίσης ηθοποιός και είναι μεταξύ άλλων γνωστή για το ρόλο της στην ταινία «Aquaman», διεκδικεί 100 εκατομμύρια δολάρια από τον Depp, κατηγορώντας τον ότι «ενορχηστρώνει μια ψεύτικη και δυσφημιστική εκστρατεία» εναντίον της.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker