kiss-logo
Now playingSAVAGE LOVE JAWSH 685 X JASON DERULO
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

O Iglesias είναι ο κορυφαίος latin καλλιτέχνης όλων των εποχών

Ο Enrique Iglesias πρόκειται να αναγνωριστεί ως «Top Latin Artist of All Time»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Enrique Iglesias πρόκειται να αναγνωριστεί ως «Top Latin Artist of All Time», στην τελετή απονομής των φετινών Billboard Latin Music Awards, όπως ανακοινώθηκε από το Telemundo και το Billboard. Η βραδιά της απονομής θα πραγματοποιηθεί στο BB&T Center arena, στο Sunrise της Φλόριντα στις 21 Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά.

Ο Iglesias έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 40 smash hits και οι συνολικές πωλήσεις του ξεπερνούν τα 180 εκατομμύρια άλμπουμ, ενώ έχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο με τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις εισιτηρίων να ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. 

Ο διάσημος τραγουδοποιός εξακολουθεί να κυριαρχεί σε πολλά Billboard Latin Chart, σημειώνοντας ιστορικά ρεκόρ. Μεταξύ άλλων, είναι κάτοχος του ρεκόρ για τα περισσότερα Νο. 1 στο Hot Latin Songs chart με 27 σινγκλ αλλά και ακόμα 39 στο Top 30 του ίδιου chart. Ξεχωρίζει ως ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα Νο. 1 στο Latin Airplay Chart, αλλά και τα περισσότερα Top 10 στο συγκεκριμένο chart. Επίσης είναι κάτοχος του ρεκόρ με τα περισσότερα Νο. 1 στο Latin Pop Airplay, καθώς 24 επιτυχίες του έχουν φτάσει στην κορυφή του chart.

Επιπλέον, ο Enrique Iglesias έχει στο ενεργητικό του 25 συμμετοχές στο Hot 100 chart και έχει παραλάβει τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των Billboard Latin Music Awards. 

«O Enrique είναι ένας καλλιτέχνης είδωλο, ένας παγκόσμιος αστέρας και πάνω από όλα ένας υπέροχος άνθρωπος. Η μουσική του έχει περάσει από πολλές γενιές. Αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη της συνεχής επιρροής του. Είναι τιμή για εμάς στην Sony Music να δουλεύουμε μαζί του. Συγχαρητήρια Enrique» δήλωσε ο AfoVerde, πρόεδρος της Sony Music Latin Iberia με αφορμή τη βράβευση του ταλαντούχου καλλιτέχνη. 

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker