kiss-logo
Now playingBRING ME TO LIFE EVANESCENCE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H Miley Cyrus ετοιμάζει ένα άλμπουμ με διασκευές Metallica

H Miley Cyrus κέρδισε τις εντυπώσεις την επιλογή της να διασκευάσει ζωντανά την επιτυχία των Metallica...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τον Ιούνιο του 2019, η Miley Cyrus κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στη σκηνή του περίφημου φεστιβάλ Glastonbury και την επιλογή της να διασκευάσει ζωντανά την επιτυχία των Metallica, «Nothing Else Matters». Επιπλέον, η Cyrus επέλεξε να επιδείξει την πιο ροκ πλευρά της, ερμηνεύοντας ζωντανά το «Heart Of Glass» των Blondie και το «Zombie» των Cranberries.

Ύστερα από αυτό το εγχείρημα, η ερμηνεύτρια του «Midnight Sky» αποκαλύπτει μέσα από πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Interview την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ, που θα περιλαμβάνει διασκευές σε τραγούδια των Metallica.

«Βρίσκομαι στο στούντιο αυτή την περίοδο. Ετοιμάζουμε ένα νέο άλμπουμ με διασκευές σε γνωστά τραγούδια των Metallica και εργάζομαι πάνω σε αυτό τώρα».

Η διάσημη ερμηνεύτρια συμπλήρωσε επίσης ότι: «Είμαστε τόσο τυχεροί που μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στη διάρκεια όλης αυτής της πανδημίας. Στην αρχή ήταν αδύνατο να βρω έμπνευση, αλλά τώρα πραγματικά δυσκολεύομαι να σταματήσω».

Στην ίδια συνέντευξη η Miley ρωτήθηκε για τους αγαπημένους της καλλιτέχνες από το χώρο της rock. Αναφερόμενη στις επιρροές της, η Cyrus δήλωσε: «Πολλοί με ρωτούν ποιος είναι ο καλλιτέχνης που επηρέασε περισσότερο τη σκηνική μου παρουσία, και πάντα απαντώ σε αυτή την ερώτηση αναφερόμενη στον Iggy Pop».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker