kiss-logo
Now playingHOT N COLD KATY PERRY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Στη μικρή οθόνη το ντοκιμαντέρ για τη μουσική του Shawn Mendes

«Κάθε φορά που ακούω το τραγούδι μας στο ραδιόφωνο σκέφτομαι εσένα»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αρκετά αποκαλυπτικός ήταν ο Shawn Mendes, μέσω του λογαριασμού του στα social media, προαναγγέλλοντας το επερχόμενο ντοκιμαντέρ γύρω από την προσωπική ζωή και το μουσικό του έργο.

Το ντοκιμαντέρ του Mendes έχει τίτλο «In Wonder». To πρώτο επίσημο τρέιλερ του σύντομου φιλμ είναι έτοιμο και μόλις κυκλοφόρησε. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί μέσω του Netflix στις 23 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από την τελευταία περιοδεία του νεαρού καλλιτέχνη, καθώς και αποκλειστικό behind-the-scenes υλικό με έμφαση στην προσωπική σχέση με την εξίσου διάσημη Camila Cabello.

Ο νεαρός ερμηνευτής αναφέρεται στη σχέση με την αγαπημένη του «Señorita», δηλώνοντας στην κάμερα μάλιστα ότι όλα τα έκανε για χάρη της.

«Κάθε φορά που ακούω το τραγούδι μας στο ραδιόφωνο σκέφτομαι εσένα. Όλα έχουν γίνει για εσένα, πάντα εσένα είχα στο μυαλό μου».

Ο Mendes και η Cabello συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2014 με αφορμή μια κοινή περιοδεία, στην οποία και οι δυο άνοιγαν τις εμφανίσεις του Αμερικανού τραγουδιστή Austin Mahone. Ο νεαρός καλλιτέχνης επιβεβαίωσε τις φήμες για σχέση μεταξύ των δυο τους το 2019, αν και είναι κοινό μυστικό πως είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Όπως αποκαλύπτει πάντως στο νέο ντοκιμαντέρ, ο Mendes πέρασε το διάστημα της καραντίνας μαζί με την Cabello, παρέα με τους γονείς της στο Μαϊάμι.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker