kiss-logo
Now playingMWAKI ZERB
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η Dua Lipa ανταγωνίζεται τον Weeknd για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς

Στην τελική ευθεία για την απονομή των βραβείων Grammy 2020 βρίσκεται η επιτροπή διοργάνωσης...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στην τελική ευθεία για την απονομή των βραβείων Grammy 2020 βρίσκεται η επιτροπή διοργάνωσης, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του θεσμού.

Όπως αναφέρει ο Harvey Mason junior, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας, οι υποψήφιοι για βράβευση καλλιτέχνες ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν στο πλαίσιο μιας τιμητικής εκδήλωσης που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η διάρκεια της εκδήλωσης θα ξεπεράσει τη μια ώρα, καθώς από την ασφάλεια της απόστασής τους θα «πλαισιώσουν» τον κεντρικό ομιλητή διάσημοι αστέρες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Η virtual live stream εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για προβολή από τον ιστότοπο grammy.com.

Οι επίσημη ανακοίνωση με τα ονόματα των υποψήφιων καλλιτεχνών για τα ετησία βραβεία Grammy θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου.

Η τελετή απονομής των 63ων ετήσιων Grammy Awards θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021.

Το πολύ σημαντικό βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της βραδιάς διεκδικούν ταυτόχρονα οι: The Weeknd, Taylor Swift, Dua Lipa και Fiona Apple. Ο Harry Styles δεν κατάφερε να ενταχθεί στη λίστα των υποψήφιων για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ωστόσο κέρδισε με την αξία του μια από τις πολύτιμες θέσεις στον κατάλογο με τα 500 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών, όπως αποτυπώνεται από το μουσικό περιοδικό Rolling Stone.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker