kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η Miley Cyrus μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι «Plastic Hearts» και σύμφωνα με την ανακοίνωση αναμένεται να κυκλοφορήσε...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Miley Cyrus μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου επερχόμενου άλμπουμ της. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους ανυπόμονους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι «Plastic Hearts» και σύμφωνα με την ανακοίνωση αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου.

Το παρακάτω χειρόγραφο γράμμα της Miley αποδίδει το ύφος του επερχόμενου άλμπουμ και της έμπνευσης πίσω από αυτό. 

Το άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία. Οι φανατικοί οπαδοί της Miley μπορούν να παραγγείλουν το άλμπουμ και να λάβουν απευθείας τα νέα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του summer hit της Miley «Midnight Sky» και των πολυσυζητημένων live covers της, του «Heart of Glass» των Blondie και του «Zombie» των Cranberries.

Οι δυο διασκευές έχουν καταγραφεί ως η αρχή της καλύτερης εποχής για την Miley Cyrus, με τη φωνή της να έχει χαρακτηριστεί ως η ιδανική για την Rock & Roll μουσική. Αυτές οι μοναδικές επανεκτελέσεις των κλασικών επιτυχιών που η Miley παρουσίασε με δικό της τρόπο αποτελούν σίγουρα μια πρόγευση του έβδομου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ, που θα περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια. 

Ο καταξιωμένος Mick Rock, Rock & Roll φωτογράφος, είναι υπεύθυνος για το εξώφυλλο του δίσκου που αναπαριστά τη μουσική και τον ήχο της Miley. O Mick έχει φωτογραφίσει πραγματικά θρυλικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως τον David Bowie, τον Lou Reed και τον Iggy Pop, καθώς και σπουδαίες γυναικείες παρουσίες της ροκ μουσικής, όπως η Joan Jett και η Debbie Harry μεταξύ άλλων.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker