kiss-logo
Now playingIT FEELS SO GOOD SONIQUE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Tο νέο του βίντεο κλιπ του Harry Styles είναι ήδη viral

Ο Harry Styles μόλις παρουσίασε το επίσημο βίντεο κλιπ του νέου του σινγκλ, με τίτλο «Golden»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Harry Styles μόλις παρουσίασε το επίσημο βίντεο κλιπ του νέου του σινγκλ, με τίτλο «Golden».

Το σύντομο βίντεο επιμελήθηκαν σκηνοθετικά οι Ben Turner και Gabe Turner, γνωστοί μεταξύ άλλων για τη συνεργασία τους με κορυφαίους καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι One Direction, η Demi Lovato και ο Olly Murs.

Το βίντεο γυρίστηκε με θέα την ακτή της Amalfi στην επαρχία Salerno της Νότιας Ιταλίας. To «Golden» έχει γίνει ήδη χρυσό, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία των σινγκλ «Watermelon Sugar» και «Adore You», τα οποία έχουν γίνει πολυπλατινένια και έχουν φτάσει στην κορυφή του Top 40 και του Hot AC radio chart. 

To «Watermelon Sugar» μάλιστα κατέκτησε και την πρώτη θέση του Billboard Hot 100, χαρίζοντας στο δημιουργό του το πρώτο του Νο. 1 σινγκλ στο συγκεκριμένο chart.

Και τα τρία νέα σινγκλ αυτά συμπεριλαμβάνονται στο πλατινένιο άλμπουμ του Harry Styles «Fine Line», που έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard 200 και πρόσφατα χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Rolling Stones ως ένα από τα Top 500 άλμπουμ όλων των εποχών.  

Το νέο βίντεο του Harry Styles έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις τρια εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube, στη διάρκεια των τριών πρώτων ωρών.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker