kiss-logo
Now playingHERE WITHOUT YOU 3 DOORS DOWN
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Διαμαντένιο έγινε και το δεύτερο άλμπουμ της Whitney Houston

H Whitney Ηouston γίνεται η πρώτη στην ιστορία με τρία διαμαντένια άλμπουμ στην κατοχή της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Whitney Ηouston γίνεται η πρώτη μαύρη καλλιτέχνιδα στην ιστορία με τρία διαμαντένια άλμπουμ στην κατοχή της, καθώς το «Whitney» γίνεται διαμαντένιο (10 φορές πλατινένιο), όπως και το ντεμπούτο άλμπουμ της, (13 φορές πλατινένιο) αλλά και το soundtrack «Τhe Bodyguard» (που είναι 18 φορές πλατινένιο). 
Παράλληλα, το σινγκλ «I Will Always Love You» κατάφερε να ξεπεράσει το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου σε προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.
 
Το «Whitney», το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της καλλιτέχνιδας μόλις έγινε διαμαντένιο, μπαίνοντας πλέον στην ίδια λίστα με το άλμπουμ «Whitney Houston» και το «The Bodyguard» κάνοντας έτσι την εκπληκτική ερμηνεύτρια τη μοναδική μαύρη καλλιτέχνιδα με τρία διαμαντένια άλμπουμ στη δισκογραφία της.

Στις 15 Ιανουαρίου, το Rock & Roll Hall of Fame ανακοίνωσε την ένταξη της Whitney Houston στην τάξη του 2020. Λόγω την πανδημίας του Covid–19, το Rock & Roll Hall of Fame θα αντικαταστήσει την 35η ετήσια τελετή με ένα αποκλειστικό ιδιαίτερο αφιέρωμα σε όσους εντάχθηκαν τη φετινή χρονιά. 
 
Ένα βίντεο δημιουργήθηκε προς εορτασμό της Whitney Houston για την είσοδό της στο Rock & Roll Hall of Fame αλλά και για την 35η επέτειο από το ντεμπούτο της. Το σύντομο φιλμ περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές από την καριέρα της αλλά και αναμνήσεις της Whitney που μοιράστηκαν οι θαυμαστές της. Σε συνεργασία με το The Estate of Whitney E. Houston, οι μουσικοί θρύλοι Clive Davis, Pat Houston, Larry Mestel, Dennis O’ Sullivan και Jeff Kallighari θα επιμεληθούν την παραγωγή του «I Wanna Dance With Somebody», της επίσημης βιογραφίας της Whitney Houston.

Η ταινία θα είναι σε σκηνοθεσία της Stella Meghie και σε σενάριο του Anthony McCarten. Το φιλμ αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους το 2022. 

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker