kiss-logo
Now playingTO THE MOON AND BACK SAVAGE GARDEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Lady Gaga στο πλευρό του νέου προέδρου

«O Θεός έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά σε ολόκληρο τον κόσμο»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Lady Gaga, μεταξύ πολλών άλλων καλλιτεχνών, στηρίζει τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Gaga ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να εκδηλώσουν τον ενθουσιασμό τους για τις πρόσφατες εξελίξεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Joe Biden αναλαμβάνει τα ηνία του Λευκού Οίκου.

Η Lady Gaga απευθύνθηκε μέσω του Instagram στους διαδικτυακούς της φίλους, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Είναι τόσο καλά τα νέα για τον κόσμο».

Ύστερα από αρκετές μέρες ο Biden κατάφερε να κατοχυρώσει τη νίκη στις προεδρικές εκλογές του 2020, ξεπερνώντας σε ψήφους το εκλογικό ποσοστό που συγκέντρωσε ο Donald Trump.

«Είμαι τόσο χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ κάθε Αμερικανό που συμμετείχε σε αυτές τις εκλογές. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να προχωρήσει η χώρα στην αλλαγή. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη, συγχαρητήρια στον Τζο. Έχουμε έναν υπέροχο πρόεδρο τώρα. Ελπίζω όλες οι γυναίκες να αισθάνονται ότι έχει επέλθει μια πραγματικά συναρπαστική αλλαγή».

Η Lady Gaga δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τη μεγάλη της χαρά για τις τελευταίες εξελίξεις, συμπληρώνοντας: «Ελπίζω να γνωρίζετε ότι οι φωνή μας έχει ακουστεί. Είμαι πραγματικά άφωνη, είναι μια τόσο σπουδαία μέρα. Πολλοί άνθρωποι ζούσαν συνεχώς σε μια κατάσταση τρόμου και επιθετικότητας, και αυτό τώρα τελείωσε».

Όπως είπε, δεν είναι εύκολο να αποδώσει όλα τα συναισθήματα που βίωσε στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης η Gaga, όμως κατέληξε λέγοντας ότι αισθάνεται πως «ο Θεός έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά σε ολόκληρο τον κόσμο».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker