kiss-logo
Now playingSENORITA SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ένα ακόμα σημαντικό ρεκόρ κατέκτησε η Kylie Minogue

H Kylie Minogue είναι πια η πρώτη γυναίκα που κατέκτησε την κορυφή των chart σε πέντε συνεχόμενες δεκαετίες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η Kylie Minogue είναι πια η πρώτη γυναίκα που κατέκτησε την κορυφή των chart του Ηνωμένου Βασιλείου σε πέντε συνεχόμενες δεκαετίες.

Συγκεκριμένα η Kylie κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία που έχει ένα Νο. 1 άλμπουμ της σε καθεμία από τις πέντε τελευταίες δεκαετίες, δηλαδή στα 80's, 90's, 00's, 10's και 20's, στο επίσημο UK Albums chart.

Η Kylie Minogue κατοχύρωσε το ρεκόρ, καθώς το 15ο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε με τίτλο «Disco», κατέκτησε την κορυφή του chart.

To νέο άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 6 Νοεμβρίου, αλλά κατάφερε να φτάσει αμέσως στο Νο. 1 των Official Charts, καταγράφοντας τις υψηλότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερα από 55.000 αντίτυπα σε CD, βινύλια, κασέτες, αλλά και σε ψηφιακές ακροάσεις.

Η Minogue μοιράστηκε τα καλά νέα με τους διαδικτυακούς φίλους της μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στα social media λέγοντας: «Δεν έχω λόγια. Σας ευχαριστώ όλους όσους στηρίξατε αυτό το άλμπουμ. Σημαίνει τα πάντα για εμένα. Είμαι τόσο συγκινημένη για το γεγονός ότι το άλμπουμ μου κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές σας».

Η Kylie Minogue έχει πια το προνόμιο να έχει στο ενεργητικό της ένα τόσο σημαντικό κατόρθωμα, που μέχρι σήμερα είχαν μόνο κορυφαίοι καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Paul McCartney, ο John Lennon, ο Paul Weller και ο David Gilmour των Pink Floyd.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker