kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Με νέο σινγκλ επιστρέφει στη δισκογραφία η Tones And I

Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Fly Away» και αντανακλά τις ελπίδες και τις αγωνίες της Toni Watson...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με ένα νέο σινγκλ, προπομπό του ντεμπούτο άλμπουμ της, επιστρέφει στη δισκογραφία η Tones And I. Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Fly Away» και αντανακλά τις ελπίδες και τις αγωνίες της Toni Watson, όπως ομολογεί η ίδια η τραγουδοποιός.

Η Toni Watson, όπως είναι το αληθινό όνομα της νεαρής Tones, κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου 2019 το ντεμπούτο της EP με τίτλο «The Kids Are Coming» και μέσα από αυτό έγινε παγκοσμίως γνωστή, αφού το σινγκλ «Dance Monkey» ξεχώρισε αμέσως και κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των chart σε περισσότερες από 30 χώρες. Το τραγούδι της Tones έφτασε μέχρι την 7η θέση του US Singles chart, ενώ οι συνολικές ψηφιακές του πωλήσεις ξεπέρασαν τον αριθμό των επτά δισεκατομμυρίων.

Η Αυστραλή hitmaker αναφέρει σχετικά με τη νέα κυκλοφορία: «Την εποχή που έπαιζα μουσική στο δρόμο για τους περαστικούς, είχα προφανώς μεγαλύτερα όνειρα για τον εαυτό μου. Αυτό το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τον τρόπο που φανταζόμουν ότι θα ένιωθα σε σχέση με τον τρόπο που πραγματικά νιώθω. Το θέμα είναι η πραγματική ευτυχία και όχι αυτό που πιστεύουμε ότι πρέπει να έχουμε για να νιώσουμε ευτυχία. Η αλήθεια είναι ότι αναζητούμε πάντα κάτι διαφορετικό, που πιστεύουμε ότι θα μας κάνει ευτυχισμένους, αλλά δεν είναι ποτέ τόσο απλό».

Όπως αποκαλύπτει η Tones And I, το ντεμπούτο άλμπουμ της αποτελεί ένα μείγμα παλαιότερου και νέου υλικού που έγραψε στη διάρκεια του πρόσφατου lockdown.

«Είχα όλο το χρόνο να σκεφτώ τι πραγματικά θέλω να κάνω. Και αποφάσισα ότι αυτό που θέλω είναι να γράψω όσο περισσότερα τραγούδια για το άλμπουμ μου. Θα είναι πραγματικά το πρώτο, οπότε θέλω να είμαι αληθινά υπερήφανη για αυτό».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άλμπουμ ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον περασμένο Αύγουστο, αλλά η Watson αναγκάστηκε να αναβάλει την κυκλοφορία του για προφανείς λόγους.

«Ήθελα το Fly Away να μοιάζει με ένα τραγούδι που θα άκουγα με ευχαρίστηση στα νεανικά μου χρόνια, και που οπωσδήποτε θα με έκανε να αισθανθώ πιο αισιόδοξη».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker