kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι των Miley Cyrus και Dua Lipa

«Είναι ένα απόλυτο μείγμα και των δυο μας, είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Miley Cyrus και η Dua Lipa συνεργάστηκαν για την ηχογράφηση ενός σινγκλ που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο τίτλος του σινγκλ είναι «Prisoner». Ακολουθώντας τον προγραμματισμό το νέο τραγούδι κυκλοφορεί από το μεσημέρι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 16:00 στο Λος Άντζελες, στις 19:00 στη Νέα Υόρκη, στις 8 της επόμενης μέρας στο Πεκίνο και τρεις ώρες αργότερα στο Σίδνεϊ.

Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου σινγκλ, η Miley ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να έχει αίμα στο πρόσωπό της, συνοδεύοντας την ανάρτηση με τη φράση: «Ερχόμαστε για αίμα. Prisoner, με τη συμμετοχή της καλύτερης φίλης μου Dua Lipa».

Οι δυο pop stars μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους επίσης οπτικό υλικό από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ, στο οποίο εμφανίζονται αγκαλιασμένες να απολαμβάνουν το νέο τραγούδι.

Η Miley είχε προαναγγείλει τη νέα κυκλοφορία τον Οκτώβριο, δηλώνοντας μάλιστα «υπερήφανη» για τη συνεργασία.

«Είναι ένα απόλυτο μείγμα και των δυο μας, είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό. Είχαμε βρεθεί και οι δυο στη Νέα Υόρκη, και καταλήξαμε τελικά σε μια πολύ ωραία συνεργασία. Θα δείτε το αποτέλεσμα σύντομα».

Το «Prisoner» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της Miley, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου. Το άλμπουμ έχει τίτλο «Plastic Hearts» και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μια συνεργασία με τον Billy Idol.

Το επίσημο βίντεο της νέας σύνθεσης των Miley Cyrus και Dua Lipa μόλις κυκλοφόρησε. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Alana O’Herlihy και Miley Cyrus.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker