kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Την πρώτη του υποψηφιότητα για Γκράμι εξασφάλισε ο Harry Styles

O Styles είναι ο μόνος από τα μέλη των One Direction που απολαμβάνει αυτό το προνόμιο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Εθνική Ακαδημία Τεχνών κι Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ, ανακοίνωσε τα ονόματα όλων των υποψήφιων προς βράβευση στα 63α ετήσια Μουσικά Βραβεία Γκράμι.

Τα Grammy Awards απονέμονται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τη βράβευση επιτυχημένων καλλιτεχνών στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η φετινή τελετή απονομής των πολύ σημαντικών βραβείων μουσικής θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2021 στο περίφημο Staples Center, στην πόλη του Λος Άντζελες με κεντρικό παρουσιαστή τον ηθοποιό Trevor Noah.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο ταλαντούχος κωμικός θα βρεθεί στη συγκεκριμένη θέση, παραλαμβάνοντας τα ηνία από την εξίσου αγαπημένη Alicia Keys.

O Harry Styles βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να είναι υποψήφιος για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο θεσμό, και μάλιστα σε τρεις από τις σημαντικότερες κατηγορίες. Είναι γεγονός άλλωστε, ότι το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του τραγουδοποιού από το Worcestershire, που κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου 2019 με τίτλο «Fine Line», εξακολουθεί να γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

O Styles είναι ο μόνος από τα μέλη των One Direction που απολαμβάνει αυτό το μοναδικό προνόμιο, καθώς η επιτροπή φαινόταν να αγνοεί το πρώην συγκρότημά του μέχρι σήμερα.

Η βραδιά της απονομής θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία διεξαγωγής και την πιθανή τροποποίηση του σχεδιασμού λόγω της πανδημίας του Covid-19.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker