kiss-logo
Now playingSOMEBODY ELSE'S LOVER TOTAL TOUCH
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Με νέο σινγκλ επιστρέφει στη δισκογραφία η LP

To νέο τραγούδι υπογράφει η LP με τους επί πολλά χρόνια συνεργάτες της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια και τραγουδοποιός επέστρεψε στη δισκογραφία με την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ, με τίτλο «How Low Can You Go».

Η νέα κυκλοφορία της LP φιλοδοξεί να ακολουθήσει την επιτυχημένη πορεία του «The One That You Love», που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 10 εκατομμύρια ψηφιακές ακροάσεις.

Πίσω από το «How Low Can You Go» βρίσκεται η ίδια ομάδα επιτυχίας που δημιούργησε το «The One That You Love» και το «Lost On You», το οποίο έφτασε στο Νο.1 18 χωρών και έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο σε ψηφιακές ακροάσεις. To νέο τραγούδι υπογράφει η LP με τους επί πολλά χρόνια συνεργάτες της, Mike Del Rio και Nate Campany.

Το αποτέλεσμα της ηχογράφησης περιγράφεται ως ένα σινγκλ με ιδιαίτερο ύφος και παιχνιδιάρικη διάθεση, που αναφέρεται στα ανάμεικτα συναισθήματα που γεννιούνται από βραδινές περιπέτειες, στην αναζήτηση του εαυτού μας αλλά και στην περιπέτεια της αγάπης. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα βίντεο, γυρισμένο στο Μεξικό, σε σκηνοθεσία του Eric Maldin.

Ο Maldin σχολίασε για το βίντεο: «Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί την ανασκόπηση μιας περασμένης ζωής και την εξέλιξή της στο μέλλον, οπότε ήθελα πραγματικά να δημιουργήσω εικόνες που θα αντικατόπτριζαν αυτό ακριβώς. Προφανώς, στο Μεξικό υπάρχει ένας πολύ έντονος σεβασμός για την μεταθανάτια ζωή, οπότε ένιωσα πως αυτό ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον μοτίβο. Η LP είναι μία πολύ ευχάριστη καλλιτέχνιδα και αρκετά ανοιχτή στις ιδέες μου. Μου έδωσε πολλές καλές δημιουργικές οδηγίες σε αυτή την διαδικασία. Πραγματικά ευχαριστώ την ίδια και την ομάδα της για το πώς κατάφεραν να διευκολύνουν την κατάσταση εν μέσω της πανδημίας».
 
H LP σχολίασε: «Το βίντεο σε ταξιδεύει μέσα στην έμπνευση του τραγουδιού. Σε μερικές τρελές νύχτες που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια και κάποιους ανθρώπους που γνώρισα στη διάρκειά τους. Μερικές φορές, ακόμα και αν περάσεις ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα με κάποιον, μπορεί να σου αφήσει το στίγμα του για πάντα. Βρίσκω τον εαυτό μου να αναρωτιέται μερικές φορές “και αν;”. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω πάρει αυτό το δρόμο, ο οποίος με έχει σπρώξει στα όριά μου, σωστά ή λάθος». 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker