kiss-logo
Now playingALL OF ME (TIESTO REMIX) JOHN LEGEND
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ο Lewis Capaldi έχει 50 νέα τραγούδια στη φαρέτρα του

Ο Lewis Capaldi ετοιμάζεται να επισφραγίσει την πρώτη εποχή του στη δισκογραφία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Lewis Capaldi ετοιμάζεται να επισφραγίσει την πρώτη εποχή του στη δισκογραφία, με την κυκλοφορία ενός «finale» άλμπουμ.

O Σκωτσέζος τραγουδιστής και τραγουδοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός με την κυκλοφορία του ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του, «Divinely Uninspired to a Hellish Extent», που κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου 2019.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής βρίσκεται ήδη στη διαδικασία επιλογής των τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ, που έρχεται ως follow up ή και «finale» όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος, στο πρώτο προσωπικό άλμπουμ, που τού χάρισε παγκόσμια αναγνώριση.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το «Divinely Uninspired To A Hellish Extent: Finale» πρόκειται να κυκλοφορήσει με τη μορφή διπλού CD στις 4 Δεκεμβρίου. Το πρώτο άλμπουμ αποτελεί μια deluxe εκδοχή του original άλμπουμ, ενώ το δεύτερο θα περιλαμβάνει τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσε ο Capaldi ως headliner στο διάσημο Wembley Arena στη διάρκεια του έτους.

Το άλμπουμ του Lewis Capaldi πρόσφατα ξεπέρασε το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου σε πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει επίσης παραμείνει περισσότερες από 10 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του Official Albums Chart.

Ο Capaldi έχει ήδη γράψει τη δική του ιστορία στη βιομηχανία της μουσικής, καθώς είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που έκανε sold out σε περιοδεία πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ του. Τα εισιτήρια των συναυλιών του γινόντουσαν sold out σε δευτερόλεπτα από την έναρξη της προπώλησης, με αποτέλεσμα ο Capaldi να έχει εμφανιστεί σε περισσότερους από 250.000 οπαδούς μέχρι το 2020.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker