kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

To έβδομο άλμπουμ της Miley Cyrus είναι αρκετά δυσεύρετο

«Plastic Hearts» είναι ο τίτλος του έβδομου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Miley Cyrus...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Plastic Hearts» είναι ο τίτλος του έβδομου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Miley Cyrus. To άλμπουμ κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική RCA Records κερδίζοντας ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η παραγωγή του άλμπουμ ανήκει στους Andrew Watt και Louis Bell, ενώ υπεύθυνοι για την τελική παραγωγή είναι οι Mark Ronson και Andrew Wyatt.

Το νέο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ περιλαμβάνει συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Billy Idol, η Joan Jett και η Dua Lipa, ενώ έχουν ήδη ξεχωρίσει και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία δυο σινγκλ μέσα από αυτό.

Ο διάσημος Rock & Roll φωτογράφος Mick Rock επιμελήθηκε το εξώφυλλο του άλμπουμ, που αποτυπώνει τη μουσική και τον ήχο της Miley. Η λίστα με τους θρύλους που έχουν φωτογραφηθεί από τον Mick Rock συμπεριλαμβάνει τον David Bowie, τον Lou Reed, τον Iggy Pop και τις Joan Jett και Debbie Harry.

Ωστόσο η Miley Cyrus αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια μέσω των social media για το γεγονός ότι το «Plastic Hearts» δεν ήταν διαθέσιμο σε όλα τα σημεία πώλησης στη διάρκεια της Black Friday όπως είχε ανακοινωθεί.

«Η Miley Cyrus δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει ότι πολλά από τα δισκοπωλεία και τα πολυκαταστήματα δεν καταφέρνουν να προμηθευτούν αντίτυπα του άλμπουμ προς πώληση, την ημέρα των προσφορών αλλά ούτε και για αρκετές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του» ανέφερε συγκεκριμένα η Miley, συμπληρώνοντας επίσης: «Οι οπαδοί μου είναι τα πάντα για εμένα και το να μαθαίνω ότι σας έχω απογοητεύσει μού δημιουργεί την ίδια ή μεγαλύτερη απογοήτευση».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker