kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

H Alicia Keys στη σκηνή για την αλλαγή του χρόνου

H Alicia Keys θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο τηλεοπτικό εορταστικό πρόγραμμα του BBC...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Alicia Keys θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο τηλεοπτικό εορταστικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί από το δίκτυο του BBC την παραμονή της αλλαγής του έτους.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός που έχει βραβευτεί 15 φορές με Grammy έχει ήδη προετοιμάσει ένα πρόγραμμα με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και αρκετούς εκλεκτούς καλεσμένους, για να υποδεχθεί μαζί τους το νέο έτος με την καλύτερη διάθεση και πολλή μουσική.

H Alicia Keys θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες της για τους τηλεθεατές του εθνικού καναλιού BBC One, και θα είναι εκείνη που θα μετρήσει αντίστροφα το χρόνο κάνοντας συντροφιά σε όσους παρακολουθήσουν το εορταστικό πρόγραμμα μένοντας στο σπίτι τους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

O κωμικός ηθοποιός Paddy McGuinness έχει αναλάβει να ψυχαγωγήσει το κοινό για περισσότερο από δυο ώρες πριν από το show της Alicia, παρουσιάζοντας μια ενότητα με παιχνίδια, κουίζ και μουσική, ενώ ο διάσημος παρουσιαστής Graham Norton θα ακολουθήσει με καλεσμένους τον Tom Hanks και την Emily Blunt, ενώ τη μουσική θα αναλάβει επίσης η Sophie Ellis-Bextor.

Τα γυρίσματα του «Alicia Keys Rocks New Year's Eve» έχουν πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες. H εκπομπή θα ξεκινήσει μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα και θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες ώρες του 2021, στη θέση του παραδοσιακού εορτασμού με τα πυροτεχνήματα από το περίφημο London Eye που αναβλήθηκε.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker