kiss-logo
Now playingFAMILY AFFAIR MARY J. BLIGE
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η Lana Del Rey διασκευάζει για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Del Rey διασκεύασε τo κλασικό θέμα «You’ll Never Walk Alone»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την κυκλοφορία ενός συλλεκτικού δίσκου βινυλίου ανακοίνωσε η Lana Del Rey.

Η Del Rey διασκεύασε τo κλασικό θέμα «You’ll Never Walk Alone», του ύμνου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Liverpool. Η Liverpool F.C. υιοθέτησε το «You’ll Never Walk Alone» και το καθιέρωσε ως επίσημο ύμνο της ομάδας στη διάρκεια της δεκαετίας του '60, ύστερα από τη διασκευή των Gerry & the Pacemakers που ηχογραφήθηκε το 1963.

Αν και το τραγούδι ηχογραφήθηκε αρχικά στο πλαίσιο του μουσικού θεατρικού έργου «Carousel», των Richard Rodgers και Oscar Hammerstein II, τον Απρίλιο του 1945, η Del Rey ηχογράφησε τη δική της εκδοχή για τις ανάγκες ενός νέου ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «The End Of The Storm», με άξονα την ποδοσφαιρική ομάδα.

Η Elizabeth Grant, όπως είναι το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας από τη Νέα Υόρκη, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια a-capella εκδοχή της νέας ηχογράφησης, που είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία σε μορφή συλλεκτικού βινυλίου 7 ιντσών.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του βινυλίου είναι η 7η Δεκεμβρίου 2020.

Ο δίσκος θα διατίθεται προς 8.99 βρετανικές λίρες, ενώ όλα τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, μέσω του Liverpool FC Foundation.

 

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker