kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η Bonnie Tyler επιθυμεί να συνεργαστεί με την Miley Cyrus

«Θα ήθελα πολύ να έχω ένα ντουέτο μαζί σου κάποια στιγμή Miley Cyrus»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την επιθυμία της για μια πιθανή συνεργασία με την Miley Cyrus δημοσιοποίησε η Bonnie Tyler μέσω του λογαριασμού της στα social media.

Αφορμή για την πρόταση αποτέλεσε μια διασκευή στην επιτυχία της Tyler «It’s A Heartache», που συμπεριέλαβε η Miley Cyrus σε ένα από τα επεισόδια της σειράς «Released Stories», που παρουσιάζει η νεαρή ερμηνεύτρια στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Η Bonnie Tyler ερμήνευσε το «It’s A Heartache» το 1977. To τραγούδι έγινε Νο. 1 επιτυχία στον Καναδά, στην Αυστραλία και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, ενώ χαρακτηρίζεται ως ένα από τα σινγκλ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Η Tyler σχολίασε δημόσια την απόπειρα της Miley να διασκευάσει το τραγούδι της, δηλώνοντας: «Ακούγοντας την Miley να ερμηνεύει το τραγούδι, πραγματικά μου έφτιαξε τη μέρα» προσθέτοντας μάλιστα: «Θα ήθελα πολύ να έχω ένα ντουέτο μαζί σου κάποια στιγμή Miley Cyrus».

Από την πλευρά της, η Cyrus απάντησε: «Δεν ξέρω αν έχω ακούσει κάποιον άλλο καλλιτέχνη περισσότερο από εσένα. Είσαι η αίτια που άρχισα να τραγουδάω από μικρο κορίτσι».

Η Cyrus διασκεύασε το τραγούδι για τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως επίσης ερμήνευσε τη νέα της επιτυχία «Prisoner», και στο ίδιο πλαίσιο παρουσίασε μια συνέντευξη με καλεσμένο τον Billy Idol.

Όπως αναφέρει η Miley, οι μουσικές επιρροές και τα ακούσματά της αυτή την περίοδο περιλαμβάνουν καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως είναι η Stevie Nicks, ο Morrissey, η Joan Jett και οι Jesus And Mary Chain.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker