kiss-logo
Now playingWHAT'S UP 4 NON BLONDES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Jennifer Lopez πρωταγωνιστεί στο πρωτοχρονιάτικο show

Η Jennifer Lopez θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στον καθιερωμένο εορτασμό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Dick Clark Productions και το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, η Jennifer Lopez θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στον καθιερωμένο εορτασμό της βραδιάς αλλαγής του χρόνου.

Η Jennifer Lopez θα είναι το headliner act λοιπόν, στο New Year's Rockin' Eve show, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την περίφημη Times Square της Νέας Υόρκης, το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς μέχρι και τις πρώτες ώρες του 2021.

Την παρουσίαση του event έχει αναλάβει ο γνωστός τηλεοπτικός οικοδεσπότης και ραδιοφωνικός παραγωγός Ryan Seacrest, γνωστός από την παρουσίαση μιας σειράς εκπομπών όπως το American Idol, το American Top 40 και πολλών άλλων.

Ο Seacrest θα βρεθεί στο πλευρό του Dick Clark, του ηθοποιού και παρουσιαστή που παραδοσιακά καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση της σπουδαίας βραδιάς.

Λόγω της πανδημίας του Covid-19, η εκδήλωση θα είναι κλειστή για το κοινό και δεν θα περιλαμβάνει την παρουσία του συνηθισμένου πλήθους που συγκεντρώνεται στον εμβληματικό τουριστικό προορισμό της Νέας Υόρκης, για να παρακολουθήσουν το έθιμο με τη μεγάλη μπάλα που πέφτει από ψηλά ακριβώς τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, η φετινή διοργάνωση, που αποτελεί το 49ο Rockin' Eve show, θα περιλαμβάνει περισσότερες από πεντέμισι ώρες ζωντανής κάλυψης, με celebrities και performers, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker