kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

To πανάκριβο δακτυλίδι αρραβώνων της Ariana Grande

H Ariana Grande αρραβωνιάστηκε και επιδεικνύει γεμάτη χαρά το πανάκριβο δακτυλίδι των αρραβώνων της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Ariana Grande αρραβωνιάστηκε και επιδεικνύει γεμάτη χαρά το πανάκριβο δακτυλίδι των αρραβώνων της.

Η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον αγαπημένο της μεσίτη στο επάγγελμα, Dalton Gomez μέσω του Instagram.

«Για πάντα και ακόμα περισσότερο» έγραψε σε μια ανάρτηση που συνοδεύεται από μια σειρά φωτογραφιών μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Στη μια από τις φωτογραφίες η Grande και ο Gomez εμφανίζονται αγκαλιά στο πάτωμα, ενώ στην επόμενη φωτογραφία η Grande δείχνει το πανάκριβο μονόπετρο, που αποτελείται από ένα τεράστιο διαμάντι στο κέντρο και ένα μαργαριτάρι στα αριστερά του.

Αρκετοί από τους celebrities έσπευσαν να στείλουν τις είχες τους στο νέο, επίσημο ζευγάρι της show biz. O Scooter Braun, ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης, επενδυτής και μάνατζερ της Ariana δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε δυο καταπληκτικές ψυχές. Αri σε αγαπάμε και χαιρόμαστε πάρα πολύ. Dalton, είσαι πολύ τυχερός άνδρας».

Η Hailey Bieber έγραψε: «YAYYYYYY!!!! so happy for you guys», ενώ η Kim Kardashian-West ακολούθησε στο ίδιο ύφος γράφοντας: «Soooo happy for u guys!!! Love you».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του μουσικού τύπου, οι Gomez και Grande είναι ζευγάρι από τον Ιανουάριο, αλλά γνωστοποίησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι. Όπως είναι γνωστό, η Grande ήταν ξανά αρραβωνιασμένη από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2018, με τον κωμικό ηθοποιό, συγγραφέα και παραγωγό Pete Davidson.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker