kiss-logo
Now playingDON'T KNOW ANY BETTER PURESSENCE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Δείτε την Jennifer Lopez πιο sexy από ποτέ

H Jennifer Lopez γράφει κάθε φορά ιστορία μέσα από αληθινά επικά της βίντεο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Jennifer Lopez έχει αποδείξει ότι είναι απόλυτα ικανή να γράφει κάθε φορά νέα ιστορία με την παρουσία της στη σκηνή ή όντας πρωταγωνίστρια σε ένα από τα αληθινά επικά της βίντεο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε δυο βίντεο για τις blockbuster επιτυχίες της «Pa Ti» και «Lonely», ενώ μόλις κυκλοφόρησε στα social media ένα τρέιλερ για την προώθηση του τρίτου κατά σειρά νέου σινγκλ με τίτλο «In The Morning». Το σύντομο βίντεο κόβει πραγματικά την ανάσα, αφού η J.Lo επέλεξε να μοιραστεί μια προεπισκόπηση του κλιπ, στο οποίο εμφανίζεται σε διαφορετικά στιγμιότυπα φορώντας φτερά αγγέλου, ουρά γοργόνας ή απλά ελάχιστα ρούχα και μια μακριά λευκή περούκα.

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2021 για μπορέσουμε να απολαύσουμε το πλήρες βίντεο που συνοδεύει την κυκλοφορία του σινγκλ, όμως η αναμονή φαίνεται ήδη να αξίζει τον κόπο.

Με την ομολογουμένως «πιασάρικη» μελωδία του και τους συναφείς στίχους, το «In The Morning» δείχνει πως θα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σινγκλ της Jenny, ειδικά μετά από την κυκλοφορία του εκρηκτικού βίντεο κλιπ του.

«Αν μ' αγαπάς, πες το το πρωί, όχι μόνο το βράδυ, όχι μόνο όταν θέλεις το κορμί μου», τραγουδάει η J.Lo, αφήνοντας τα υπόλοιπα στη φαντασία μας προς το παρόν.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker