kiss-logo
Now playingSEE YOU AGAIN CHARLIE PUTH
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα στην ιστορία της μουσικής

Τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από μερικά χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 30 Δεκεμβρίου, το 1986 γεννήθηκε η Ellie Goulding, Βρετανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

Το ντεμπούτο της άλμπουμ «Lights» κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του UK Albums Chart το 2010, ενώ το 2013 το σινγκλ της «Burn» έγινε επίσης Νο.1 hit.

  • Tο 1946 γεννήθηκε η Patti Smith, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ποιήτρια και εικαστικός που καθιερώθηκε ως μια από τις πρωτοπόρες μορφές του punk rock κινήματος που δημιουργήθηκε στη Νέα Υόρκη. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Patti Smith θα εμφανιστεί μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας στις οθόνες του περίφημου Piccadilly Circus του Λονδίνου, για να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της τα μεσάνυχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς 2021. Η Smith κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Horses» το 1976, ενώ το 1978 κυκλοφόρησε το σινγκλ «Because The Night» που συνέγραψε με τον Bruce Springsteen. Το σινγκλ έφτασε μέχρι το Νο.5 του UK και το Νο.13 του US Singles Chart.

 

  • To 1959 γεννήθηκε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Tracy Ullman. Tο 1983 κυκλοφόρησε το σινγκλ «They Don't Know», που έφτασε μέχρι το Νο.2 του UK Singles Chart.

  • To 2012 o Brian May των Queen ανακηρύχθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα PETA, «Person of the Year» στη Μεγάλη Βρετανία, για τις προσπάθειές του να σταματήσει η σφαγή ασβών.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker