kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Tom Cruise οχυρώνεται σε στρατιωτική βάση κατά του κορονοϊού

Πρόσφατα ο Tom απασχόλησε τα media όντας πρωταγωνιστής ενός σύντομου βίντεο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πρόσφατα ο Tom Cruise απασχόλησε τα media όντας πρωταγωνιστής ενός σύντομου βίντεο, στο όποιο εμφανίζεται να χάνει την ψυχραιμία του και να κατακεραυνώνει τους συνεργάτες του και την ομάδα των τεχνικών στα γυρίσματα της νέας σειράς του blockbuster «Mission Impossible».

Αιτία της «έκρηξης» του διάσημου ηθοποιού, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, ήταν η μη τήρηση των αποστάσεων και των γενικότερων μέτρων κατά του Covid-19 από όλα τα μέλη του συνεργείου.

Σύμφωνα με νέες αναφορές, ο Tom είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7» παρά τη συνεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να εξασφαλίσει μάλιστα ένα covid-free πεδίο για τα γυρίσματα, ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός ταινιών, επέλεξε να μεταφέρει την παραγωγή στα περίφημα Longcross Film Studios, που είναι γνωστά για τα γυρίσματα των ταινιών «Skyfall», «Thor: The Dark World» και «Guardians of the Galaxy» μεταξύ άλλων.

Τα νέα στούντιο ήταν αρχικά στρατιωτική βάση, καθώς ήταν μια τοποθεσία που είχε επιλέξει το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου για να τεστάρει άρματα μάχης και οπλικά συστήματα, αργότερα όμως ανακατασκευάστηκαν σε στούντιο.

Τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» είχαν ξεκινήσει στα στούντιο της Warner Bros. Τα στούντιο Longcross εμπίπτουν στην κατηγορία τέσσερα (δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο περιορισμών), και έτσι η παραγωγή επιτρέπεται να συνεχιστεί καθώς είναι υποχρεωτικό να ακολουθηθούν τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα κατά του Covid-19.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker