kiss-logo
Now playingLOVE ME MORANDI
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα στην ιστορία της μουσικής

Τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από μερικά χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 5 Ιανουαρίου, το 1975 γεννήθηκε ο Bradley Cooper. Έχει προταθεί 8 φορές για βραβείο όσκαρ μεταξύ αυτών για Α᾽ανδρικού ρόλου για το ρόλο του στην ταινία A Star is Born με συμπρωταγωνίστρια του τη Lady Gaga.

Η μητέρα του, Gloria (Campano), είναι ιταλικής καταγωγής ενώ ο πατέρας του, Charles John Cooper, είναι ιρλανδικής καταγωγής και εργάστηκε ως χρηματιστής.

  • Το 2015 η Taylor Swift βρισκόταν στην κορυφή του US Album Chart, με το πέμπτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της «1989», το οποίο ήταν το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις το 2014 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεπερνώντας τα 5,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

  • To 1973 o Bruce Springsteen κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ με τίτλο «Greetings from Asbury Park, N.J.». Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε σε μια μόνο εβδομάδα και κατάφερε να πουλήσει 25.000 αντίτυπα στη διάρκεια του πρώτου χρόνου από την κυκλοφορία του.

  • Το 1980 David Bowie εμφανίστηκε ζωντανά στο στούντιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Saturday Night Live, Live from New York City» ερμηνεύοντας τα πολύ αγαπημένα «The Man Who Sold the World», «TVC 15» και «Boys Keep Swinging». Μαζί του στη σκηνή παραβρέθηκε ο Jimmy Destri των Blondie και οι σπουδαίοι Klaus Nomi και Joey Arias στα δεύτερα φωνητικά.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker