kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η μητέρα της Billie Eilish συμμετέχει στα «Φιλαράκια»

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα των «Friends» με τη συμμετοχή της ηθοποιού Maggie Baird...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Είναι γνωστό ότι οι γονείς της Billie Eilish έχουν υπάρξει ηθοποιοί στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Η μητέρα της Billie, Maggie Baird έχει συμμετάσχει με μικρούς ρόλους σε πολύ γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Walker Texas Ranger», «X Files», «Curb Your Enthusiasm», «The West Wing» και «Charmed» μεταξύ άλλων, ενώ η τελευταία της εμφάνιση ήταν το 2016 στην ταινία μικρού μήκους «I Am Be».

Ο πατέρας της Billie, Patrick O'Connell, έχει επίσης συμμετάσχει σε σειρές και ταινίες όπως τα «The West Wing», «Iron Man», «Supergirl» και «Without A Trace», ενώ το 2016 δάνεισε τη φωνή του σε έναν από τους χαρακτήρες του video game «Hitman».

Πρόσφατα κάποιοι παρατηρητικοί φίλοι της σειράς «Friends», ανακάλυψαν ότι η μητέρα της Billie Eilish συμμετείχε σε ένα από τα πιο απολαυστικά επεισόδια.

Η Maggie Baird συμμετείχε στο επεισόδιο «The One Where Joey Loses His Insurance», του έκτου κύκλου, όπου εμφανίζεται ενσαρκώνοντας το ρόλο μιας σκηνοθέτιδας που περνάει από casting τον Joey. Το όνομα της Baird εμφανίζεται μάλιστα και στους τίτλους τέλους του επεισοδίου, ως «Casting Director No. 2».

Στη συγκεκριμένη σκηνή, ο Joey (Matt LeBlanc) υποφέρει από πόνους στη μέση. Δυστυχώς όμως δεν έχει υγειονομική ασφάλιση και αποφεύγει να επισκεφτεί γιατρό. Αναγκάζεται λοιπόν να παραβρεθεί στην ακρόαση παρά τον τραυματισμό του, αφήνοντας έκπληκτη την Baird με τη φαινομενικά ανεξήγητη συμπεριφορά του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απολαυστικό απόσπασμα:

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker