kiss-logo
Now playingLADY (HEAR ME TONIGHT) MODJO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα στην ιστορία της μουσικής

Τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από μερικά χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 7 Ιανουαρίου, το 2006 η Pink παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, οδηγό motocross, Carey Hart. Ο γάμος τελέστηκε σε παραλία της Costa Rica, με περισσότερους από 100 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η Lisa-Marie Presley, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός, κόρη του Elvis και της Priscilla Presley.

Είχε προηγηθεί η πρωτότυπη πρόταση γάμου της Pink προς τον Hart, καθώς στη διάρκεια ενός αγώνα motocross στην πόλη Mammoth Lakes της Καλιφόρνια, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε κρατώντας μια επιγραφή με τη φράση «Will you marry me?», αναγκάζοντας τον αγαπημένο της να σταματήσει για να πει το ναι.

  • Το 1980 οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν το «Another Brick In The Wall (Part 2)». Το σινγκλ κατέκτησε αμέσως την κορυφή του Αμερικανικού και του Βρετανικού Singles Chart, χαρίζοντας στο συγκρότημα το μοναδικό του Νο.1 hit single. Η σύνθεση των Pink Floyd πήγε ακόμα στην πρώτη θέση του Singles Chart και σε πολλές άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Γερμανία και η Ιταλία.

  • To 1948 γεννήθηκε ο Kenny Loggins, τραγουδιστής και συνθέτης, μέλος των Loggins & Messina από το 1971 ως το 1976. Το 1984 κυκλοφόρησε το σινγκλ «Footlose» για την ομώνυμη ταινία, που έφτασε μέχρι το Νο.1 του Αμερικανικού και το Νο.6 του Βρετανικού Singles Chart.

  • Το 1964 γεννήθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός, βραβευμένος με Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, Nicolas Cage. Ο Nicolas Kim Coppola γεννήθηκε στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια. Είναι ανιψιός του σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker