kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

H Mary J. Blige ποζάρει στην παραλία, πιο σέξι από ποτέ

Η Mary J ποζάρει στο φακό φορώντας ένα μπικίνι σε αποχρώσεις δέρματος φιδιού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Mary J. Blige έγινε 50 ετών και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει.

Πρόσφατα η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια απόλαυσε μια μέρα στην παραλία, και οι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

Η Mary J ποζάρει στο φακό φορώντας ένα μπικίνι σε αποχρώσεις δέρματος φιδιού, επιδεικνύοντας το σώμα της που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει. Την εμφάνιση συμπληρώνουν μια σειρά από χρυσά κοσμήματα, που ταιριάζουν με τα ιδιαίτερα μακριά ξανθά της μαλλιά. Η ανάρτηση συνοδεύεται από τη φράση «Η σκληρή αγάπη είναι η θεραπεία!».

Πολλοί από τους σχεδόν πέντε εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους έσπευσαν να τής ευχηθούν για τα 50α της γενέθλια, ενώ χιλιάδες άλλοι χρήστες δήλωσαν το θαυμασμό τους για τις εντυπωσιακές εικόνες της «MaryJFly».

«Δεν πρόκειται να στερηθώ τον ρομαντισμό, αν εμφανιστεί κάποια στιγμή» γράφει η Mary J και προκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό που παρακολουθεί στενά τη ζωή και το έργο της αγαπημένης ερμηνεύτριας.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Mary J είναι πια ελεύθερη, μετά από ένα αμφιλεγόμενο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της Kendu Isaacs, που ολοκληρώθηκε το 2018.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Mary J Blige ανακοίνωσε επίσης το τέλος του αρραβώνα της με τον Kelvin Hayden.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker