kiss-logo
Now playingBELIEVER IMAGINE DRAGONS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ο Justin και η Jessica επιβεβαιώνουν τα περί μυστικής εγκυμοσύνης

Το διάσημο ζευγάρι παραδέχτηκε μια είδηση που είχε διαρρεύσει στον τύπο, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake παραδέχτηκαν δημόσια ότι έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, καθώς η 38χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ύστερα από μια αληθινά top-secret εγκυμοσύνη.

Το διάσημο ζευγάρι της showbiz παραδέχτηκε ότι το μωρό τους έχει έρθει στον κόσμο το 2020, μια είδηση που είχε διαρρεύσει στον τύπο, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιωθεί αφού οι Biel και Timberlake κρατούσαν τα στόματα τους κλειστά αναφορικά με τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Όπως είναι γνωστό οι δυο αστέρες είναι ζευγάρι από το 2007, επισημοποίησαν όμως τη σχέση τους το 2012. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι γονείς του πεντάχρονου Silas. 

Οι Timberlake και Biel δεν έχουν φωτογραφηθεί δημόσια από τον περασμένο Μάρτιο και πιστεύεται ότι όλο το προηγούμενο διάστημα διέμεναν στο σπίτι τους στο Big Sky της Μοντάνα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα ο Justin, όντας καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Τhe Ellen Show, της Ellen DeGeneres, επιβεβαίωσε τις φήμες και αποκάλυψε ότι το νεαρό μέλος της οικογένειας είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, το όνομα του οποίου είναι Finneas.

«Είναι τόσο φοβερός και γλυκός. Δεν κοιμόμαστε πια, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και δεν έχουμε υπάρξει πιο ευτυχισμένοι. Είμαστε ευγνώμονες».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker