kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η Lady Gaga και η Jennifer Lopez έκλεψαν την παράσταση στην ορκωμοσία

Η Jennifer Lopez ερμήνευσε ένα medley με δυο κλασικά θέματα, ενώ η Lady Gaga κατάφερε να συγκινήσει τους παρευρισκόμενους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Joe Biden είναι πια επισήμως ο 46ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ορκίστηκε σε μια τελετή που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Τόσο το Καπιτώλιο, όσο και η γύρω περιοχή ήταν πραγματικά «φρούρια», τόσο για την αποτροπή ταραξιών αλλά και λόγω των υγειονομικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

H Lady Gaga έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και κατάφερε να συγκινήσει τους παρευρισκόμενους με την ομολογουμένως συγκινητική ερμηνεία της στον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

Η Gaga φρόντισε επίσης να στείλει ένα μήνυμα υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης, επιλέγοντας να τοποθετήσει μια καρφίτσα με ένα μεγάλο χρυσό περιστέρι στο πέτο της. Σημειολογικά, το περιστέρι της Lady έφερε στο ράμφος του ένα κλαδί ελιάς, συμβολίζοντας τον αγώνα που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί για την εξασφάλιση και τη διατήρηση της ειρήνης.

«Μια μέρα αγάπης, όχι μίσους. Μια μέρα για αποδοχή και όχι φόβο. Μια μέρα για να ονειρευόμαστε τη μελλοντική μας χαρά ως χώρα. Ένα όνειρο που δεν είναι βίαιο, ένα όνειρο που παρέχει ασφάλεια στις ψυχές μας. Αγάπη, από το Καπιτώλιο». Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος η βραβευμένη ερμηνεύτρια.

Η Jennifer Lopez επέλεξε να ντυθεί στα λευκά και ερμήνευσε ένα medley με δυο κλασικά θέματα προς τιμήν του νέου προέδρου. Απευθύνθηκε μάλιστα με ιδιαίτερο τρόπο στους ισπανόφωνους πολίτες της χώρας, μιλώντας στη γλώσσα τους και ζητώντας «Ελευθερία και Δικαιοσύνη για όλους».

Για την ειδική τελετή, η J. Lo ερμήνευσε το «This Land is Your Land» και το αμερικανικό πατριωτικό θέμα, «America the Beautiful». Και τα δυο τραγούδια με ιδιαίτερο συμβολισμό, αφού το πρώτο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα folk τραγούδια. Γράφτηκε το 1940 αλλά το 2002 προστέθηκε στο Εθνικό Μητρώο Ηχογραφήσεων μετά από έγκριση του Κογκρέσου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker