kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Miley Cyrus: «τα κορίτσια είναι πολύ πιο σέξι από τα αγόρια»

«Το να έχει κανείς σχέση με κορίτσια έχει πολύ περισσότερο νόημα»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Tα κορίτσια είναι πολύ πιο σέξι από τα αγόρια και το να έχει κανείς σχέση μαζί τους έχει πολύ περισσότερο νόημα». Αυτό δήλωσε η Miley Cyrus, από το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού SiriusXM, όπου βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη.

Η Miley Cyrus μίλησε για όλα και μάλιστα χωρίς κανένα δισταγμό.

Η 28χρονη ερμηνεύτρια δεν απέφυγε να αναφερθεί στις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Είναι γνωστό ότι η ίδια δηλώνει αμφιφυλόφιλη, και είναι επίσης γνωστό ότι ήταν παντρεμένη με τον Liam Hemsworth. Όπως αποκαλύπτει στην πρόσφατη συνέντευξη, η Miley θεωρεί ότι η γυναικεία φιγούρα είναι πολύ πιο ελκυστική. Ωστόσο όπως συμπλήρωσε, απολαμβάνει εξίσου να παρατηρεί την ανδρική ανατομία ως ένα έργο τέχνης.

Η διάσημη τραγουδίστρια συνέχισε σχολιάζοντας πως οι διαφορές στα γεννητικά όργανα διαμόρφωσαν εν μέρει την απόφασή της να διερευνήσει τις σχέσεις ομοφυλοφίλων.

«Όλοι γνωρίζουν ότι το γυναικείο στήθος είναι πιο όμορφο από έναν γυμνό άνδρα. Και αυτό με έκανε να καταλάβω πως οι γυναικείες σχέσεις έχουν μεγαλύτερη σημασία για μένα».

Όσον αφορά τις πιθανές σχέσεις με γυναίκες, η Miley πρόσθεσε ότι αναζητά μια σύντροφο που να είναι «αφεντικό αφεντικό» σαν αυτήν, αν και η ίδια τείνει να κυριαρχεί σε όλες τις σχέσεις της, με άνδρες και γυναίκες.

«Για παράδειγμα, αν πρόκειται να είμαι με ένα κορίτσι, είμαι τελείως θετική στο να είμαι με ένα κορίτσι αφεντικό, που να είναι το ίδιο ή περισσότερο επιτυχημένη από εμένα, αυτό είναι πολύ ωραίο. Είναι ένας ρόλος που μου ταιριάζει εύκολα, διότι ακόμα και στη σχέση μου με τους άντρες, πολλές φορές, εγώ καταλαμβάνω τον πιο κυρίαρχο χώρο».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker