kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ακυρώθηκε το Glastonbury Festival 2021

«Ανακοινώνουμε με λύπη ότι το φετινό φεστιβάλ Glastonbury δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς αυτή θα μια ακόμα χρονιά αναγκαστικής σιωπής για εμάς»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Είναι γνωστό ότι η επιδημία έχει επιδράσει αρνητικά σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής, κυρίως όμως στις μουσικές και πολιτιστικές διοργανώσεις.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό, το φετινό φεστιβάλ Glastonbury δεν πρόκειται επίσης να πραγματοποιηθεί, καθώς ακυρώνεται οριστικά όπως ακριβώς συνέβη και με το φεστιβάλ του 2020.

Οι διοργανωτές του παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα, καθώς δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η πανδημία θα έχει υποχωρήσει στη διάρκεια του επόμενου έτους, και άρα κανείς δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των συναυλιών ή ακόμα πολύ περισσότερο των φεστιβάλ.

«Ανακοινώνουμε με λύπη ότι το φετινό φεστιβάλ Glastonbury δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς αυτή θα μια ακόμα χρονιά αναγκαστικής σιωπής για εμάς. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τα εισιτήρια της φετινής χρονιάς ισχύουν και για τον επόμενο χρόνο. Όπως συνέβη και την περασμένη χρονιά, θα θέλαμε να προσφέρουμε σε όλους όσους εξασφάλισαν εισιτήριο το 2019 την ευκαιρία να μεταφέρουν την κατάθεσή τους των 50 λιρών στο επόμενο έτος, ώστε να έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο Glastonbury 2022».

Υπομονή και κουράγιο λοιπόν, μέχρι να έρθουν τα καλύτερα νέα για όλους τους φίλους της live μουσικής.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker