kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify από τους Martin Garrix - Bebe Rexha

Με το τραγούδι “In The Name Of Love”
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μέλη του του Spotify 1 Billion streams club μπορούν πλέον να αποκαλούν τους εαυτούς τους ο Martin Garrix και η Bebe Rexha, καθώς το τραγούδι τους “In The Name Of Love” ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams.

Ο Garrix είναι ο πρώτος Ολλανδός καλλιτέχνης που καταφέρνει κάτι τέτοιο με ένα track. Το επίτευγμα όμως ισχύει και για την Bebe Rexha, που είναι η πρώτη φορά που αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο streams.
 
Η λίστα με τα τραγούδια που έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify δεν είναι πολύ μεγάλη. Αυτή την στιγμή περιλαμβάνει γύρω στα 100 tracks από καλλιτέχνες όπως ο Ed Sheeran, o Drake, η Billie Eilish, o Justin Bieberκαι η Ariana Grande.
 
O Wilbert Mutsaers, Head of Music στο Spotify Benelux δήλωσε: “Είναι πραγματικά φανταστικό που ο Martin Garrixξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify με ένα τραγούδι και έγινε ο πρώτος Ολλανδός καλλιτέχνης που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Το “In The Name of Love” με την συμμετοχή της Bebe Rexha είναι πλέον ένα all time classic!”.
 
To “In The Name of Love” κυκλοφόρησε επίσημα στις 29 Ιουλίου του 2016, στο τέλος του πρώτου closing set του καλλιτέχνη στο festival Tomorrowland. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιό, το τραγούδι εκτοξεύθηκε κατευθείαν στην κορυφή των charts. H live παρουσίαση του “In The Name of Love” στο “Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, ήταν και η πρώτη εμφάνιση από Ολλανδό καλλιτέχνη στο show. Ο Garrix είχε γίνει μόλις 20 χρονών.
 
Στο μεταξύ ο Garrix δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται από τότε, κυκλοφορώντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη συμπεριλαμβανομένων των “Scared To Be Lonely” με την Dua Lipa, το “Summer Days” με τον Macklemore και τον Patrick Stump και το “Ocean” με τον Khalid. Το 1 δισεκατομμύριο streams είναι μόνο η αρχή για το 2021, καθώς ο καλλιτέχνης ετοιμάζει πολλά νέα πράγματα για τους fans του.  

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker