kiss-logo
Now playingTAKE ME TO CHURCH HOZIER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Πρόστιμα από την ΕΛΑΣ σε όσους βγάζουν βόλτα το σκύλο τους χωρίς λουρί

Έλεγχοι για παραβάτες
Text Size:
  • A
  • A
  • A

dog1_kiss_pexels.jpg

photo: pexels
By
KISS 929

Έλεγχοι πραγματοποιούνται από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό ιδιοκτητών κατοικιδίων οι οποίοι βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους χωρίς λουρί.

Ενδεικτικό είναι πως το βράδυ της 29ης Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν  21 έλεγχοι σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, σχετικά με τις υποχρεώσεις τους, οι οποίες απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία. Βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις για «περίπατο ζώου άνευ οδηγού (λουρί)». Το πρόστιμο που προβλέπεται δε σε αυτή την περίπτωση, ανέρχεται σε 300 ευρώ.

Στους ελέγχους που έγιναν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Ξηροκρήνη, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου και υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στόχος είναι η συνέχιση υλοποίησης παρόμοιων δράσεων και η επέκταση αυτών σε χώρους στους οποίους παρατηρείται αυξημένη προσέλευση ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων, για την αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών, την τήρηση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων.

Διαβάστε ακόμη:

Έλληνες ερευνητές: “Γιατί πρέπει όλοι μας να κάνουμε το εμβόλιο”

Πόσοι εργαζόμενοι στην Ελλάδα έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση

Ο καιρός Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker