kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Έσκασε η τηλεοπτική «βόμβα»: Η Ελένη Μενεγάκη και επισήμως στο Mega!

Ανακοίνωση του σταθμού
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Κάτι που φημολογούνταν έντονα τις τελευταίες μέρες, επιβεβαιώθηκε πριν λίγο, και όπως είναι αναμενόμενο, θα φέρει αναταράξεις στα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών. Η Ελένη Μενεγάκη είναι και επισήμως στο Mega
Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Μενεγάκη επιστρέφει στα γνωστά της μονοπάτια και φέρνει τα πάνω – κάτω στα κανάλια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σταθμού

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Διαβάστε ακόμη:

Friends: Αρχίζουν τα γυρίσματα για το reunion show - Το teaser trailer

Έτσι θα γίνει η επιστροφή στα Λύκεια

Πώς θα κάνετε το self test (video)

Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker