kiss-logo
Now playingYOU WILL NEVER KNOW IMANY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 21 Απριλίου, το 2013 o Calvin Harris κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό, αφού ξεπέρασε ένα ρεκόρ που είχε καταγράψει ο σπουδαίος Michael Jackson. Ο Harris έγραψε ιστορία στον κατάλογο των chart, καθώς έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που έχει οκτώ σινγκλ από το ίδιο studio album στο Top 10 των επιτυχιών.

Ο προηγούμενος καλλιτέχνης που είχε καταφέρει αυτό το μοναδικό επίτευγμα ήταν ο Michael Jackson, του οποίου επτά τραγούδια είχαν βρεθεί στο Top 10 chart, και μάλιστα δυο φορές, με την κυκλοφορία των άλμπουμ του «Bad» το 1987 και «Dangerous» το 1991 αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι o Calvin Harris έγινε το 2013 ο καλύτερα αμειβόμενος DJ στον κόσμο και παρέμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι και το 2018, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes.

Επίσης, ο Calvin Harris είναι ο πρώτος solo καλλιτέχνης που κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα του ενός δισ. σε ψηφιακές ακροάσεις στην πλατφόρμα του Spotify. Συνολικά έχει τιμηθεί με 12 υποψηφιότητες στα Brit Awards και με τέσσερις στα βραβεία Grammy.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker