kiss-logo
Now playingSET FIRE TO THE RAIN ADELE
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Έφυγε από τη ζωή ο David Bowie

Ο γιος του, επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση μέσα από επίσημο λογαριασμό του σε social media
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής – θρύλος της ροκ μουσικής, καθώς αντιμετώπιζε την ασθένεια του καρκίνου τους τελευταίους 18 μήνες.

Ο γιος του David Bowie, Duncan Jones επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση σήμερα, μέσα από επίσημο λογαριασμό του σε social media.

''Ο David Bowie πέθανε σήμερα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, ύστερα από θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο'', ήταν τα ακριβή λόγια του.

Ο Jones, ζήτησε μάλιστα από τους φίλους και οπαδούς του ''Λευκού Δούκα'' της μουσικής, να δείξουν σεβασμό στις προσωπικές στιγμές της οικογένειας που θρηνεί.

Ο David Bowie (πραγματικό όνομα David Robert Jones) έγινε αρχικά γνωστός το 1969, όταν το τραγούδι του Space Oddity έφτασε στο Βρετανικό Top5. Εμφανίστηκε ξανά το 1972 με το τραγούδι Starman και το ανδρόγυνο alter ego Ζίγκι Σταρντάστ. Αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς του Γκλαμ Ροκ.

Έφυγε από τη ζωή δυο μέρες μετά τα 69α γενέθλιά του. Στο πιο πρόσφατο βίντεο κλιπ του για το τραγούδι Lazarus, ο ''χαμαιλέοντας'' της ροκ μουσικής εμφανίζεται σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου έχοντας τυλίξει τα μάτια του με γάζες σε μια προφητική θα έλεγε κανείς ερμηνεία, ενώ το τραγούδι ξεκινά με τη φράση ''Κοίτα εδώ πάνω, είμαι στον ουρανό''.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker