kiss-logo
Now playingSMOOTH SANTANA FEAT. ROB THOMAS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 24 Απριλίου, το 1982 γεννήθηκε στην πόλη Fort Worth, στο Τέξας, η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός, συγγραφέας και television personality Kelly Clarkson.

Η Kelly Brianne Clarkson έγινε αρχικά γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο American Idol το 2002, όταν η νίκη της στην πρώτη σεζόν του talent show οδήγησε σε ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική RCA. Το ντεμπούτο σινγκλ της, «A Moment Like This», κατέκτησε την κορυφή του US Billboard Hot 100 και έγινε το σινγκλ με τις καλύτερες πωλήσεις το 2002.

Το σύνολο των πωλήσεων της Clarkson ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα 45 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο ενεργητικό της, η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια προσμετρά επίσης 11 Top 10 σινγκλ στις Ηνωμένες Πολιτείες και εννέα Top 10 hits στη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά και την Αυστραλία, ενώ είναι η πρώτη γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας που καταφέρνει να κατακτά την πρώτη θέση των pop, adult contemporary, adult pop, country και dance charts του Billboard.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker