kiss-logo
Now playingLOVE YOUR VOICE JONY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 9 Ιουνίου, το 2007 η Rihanna γνώριζε τεράστια εμπορική επιτυχία, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Singles Chart των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας, της Αυστραλίας και της Γερμανίας μεταξύ άλλων, με την κυκλοφορία του σινγκλ της, «Umbrella».

To τραγούδι ηχογραφήθηκε με τη συνεργασία του Αμερικανού ράπερ, τραγουδιστή, συνθέτη και παραγωγού μουσικής Jay-Z και κατάφερε να παραμείνει περισσότερες εβδομάδες από οποιοδήποτε άλλο στην κορυφή του UK Singles Chart στη Μεγάλη Βρετανία, από την εποχή του «Love Is All Around» των Wet Wet Wet.

Με την κυκλοφορία της, η Rihanna κέρδισε αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία, ενώ το 2007 κέρδισε δυο MTV Video Music Awards και ένα βραβείο Γκράμι στην κατηγορία Βest Rap/Sung Collaboration, για τη συνεργασία της με τον Jay-Z.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι γράφτηκε αρχικά για την Britney Spears, όμως η δισκογραφική της εταιρία απέρριψε την πρόταση.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker