kiss-logo
Now playingDESPACITO LUIS FONSI & DADDY YANKEE FEAT. JUSTIN BIEBER
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ξεκινά σήμερα το 5ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας

Το πρόγραμμα του FeCHA 2021
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας – FeCHA επιστρέφει με την 5η διοργάνωση του από σήμερα έως τις30 Ιουνίου 2021 στον θερινό κινηματογράφο Ελληνίς Cinemax.

Το FeCHA θα παρουσιάσει ταινίες σε πρώτη προβολή στην Αθήνα από την Ισπανία και την Λατινική Αμερική. Επίσης, με αφορμή την επέτειο των 200 ετών ανεξαρτησίας, ένα κοινό ορόσημο με αρκετές χώρες της Λατινικής Αμερικής, η έναρξη του Φεστιβάλ απόψε θα γίνει με την πολυβραβευμένη Μεξικανική ταινία «Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα» της Φερνάνδα Βαλαντές («Χρυσός Αλέξανδρος» στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης).

Συνεχίζοντας το φόρο τιμής στην επέτειο των 200 ετών ανεξαρτησίας, θα τιμηθεί και το Περού, ένα μήνα πριν γιορτάσει η χώρα επίσημα τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της, με την προβολή δύο πολυβραβευμένων Περουβιανών ταινιών.

Δεν θα λείψουν αγαπημένοι αστέρες όπως οι Ναταλία Ορέιρο, Βικτόρια Αβρίλ, Ρόσι Ντε Πάλμα, Μάριο Κάσας, Χαβιέ Κάμαρα στις νέες τους ταινίες, ενώ θα προβληθεί και η ταινία «Τρυφερέ μου Ταυρομάχε», που είχε προβληθεί επίσης στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και έλαβε το βραβείο κοινού, αλλά και η νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Χουάν Χοσέ Καμπανέγια («Το Μυστικό στα Μάτια της»), «Ιστορίες Κατεργαρέων» και την εισπρακτική επιτυχία της Χιλής, «Ομάδα Απόδρασης» για την απόδραση από την φυλακή 49 πολιτικών κρατουμένων.

Επίσης φέτος το FeCHA επεκτείνει τις δράσεις του σε όλη την Ελλάδα, με δωρεάν διαδικτυακές προβολές: μέσα από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ θα υπάρχουν διαθέσιμες ταινίες μικρού μήκους (cortoFeCHA), ντοκιμαντέρ (docuFeCHA) και ταινίες για παιδιά (FeCHAniños) έως και τις 2 Ιουλίου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του FeCHA 2021 εδώ

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker