kiss-logo
Now playingTATTOO LOREEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 28 Ιουνίου, το 1997 o Puff Daddy και η Faith Evans ξεκίνησαν μια πορεία τριών εβδομάδων στην κορυφή του UΚ singles chart, με την επιτυχία τους «I'll Be Missing You».

Είχε προηγηθεί η άνοδος του σινγκλ στο chart επιτυχιών των Ηνωμένων Πολιτειών, 10 μέρες νωρίτερα.

Το «I'll Be Missing You» γνώρισε τεράστια αποδοχή και κατάφερε επίσης να βρεθεί στην κορυφή των chart σε πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, η Αυστρία, η Δανία, η Γερμανία, η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ισπανία, η Σουηδία και η Ελβετία.

Το τραγούδι αποτελεί φόρο τιμής στον Αμερικανό ράπερ ερμηνευτή και συνθέτη Notorious B.I.G. και η τεράστια επιτυχία του οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην ενσωμάτωση του χαρακτηριστικού riff από το αγαπημένο «Every Breath You Take» των Police.

Το σινγκλ κυκλοφόρησε χωρίς επίσημη άδεια για τη χρήση του sample, με αποτέλεσμα ο Sting να κινηθεί νομικά κατά των δυο δημιουργών, κερδίζοντας το 100% των δικαιωμάτων του τραγουδιού.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker