kiss-logo
Now playingSUMMER WINE VILLE VALO & NATALIA AVELON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 29 Ιουλίου, το 2019 το viral rap hit του Lil Nas X «Old Town Road», ήταν το Νο. 1 τραγούδι που παρέμεινε περισσότερο από κάθε άλλο στην κορυφή του Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπληρώνοντας 19 εβδομάδες παραμονής.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και media personality Montero Lamar Hill, ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Lil Nas X, ξεπέρασε με το σινγκλ του σε παραμονή ακόμα και την επιτυχία του Luis Fonsi «Despacito» αλλά και την επιτυχία της Mariah Carey «One Sweet Day».

Με την επιτυχία του ο Lil Nas X κατάφερε επίσης να κατακτήσει την πρώτη θέση του singles chart στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, τις Κάτω Χώρες, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νορβηγία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το τραγούδι έγινε Top 10 επιτυχία και σε αρκετές άλλες χώρες.

Τον Ιανουάριο του 2021, το «Old Town Road» κατέρριψε ένα ακόμα ρεκόρ, καθώς χαρακτηρίστηκε 14 φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεπερνώντας τα 14 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις, ενώ οι συνολικές πωλήσεις του σινγκλ ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker